OVER ONS

We zijn op een missie

Zipster is gestart met een duidelijk doel voor ogen: Ouders een duurzame keuze bieden voor babykleding met leuke, unieke patronen en optimale functionaliteit.

Zipster creëert kleding die een verschil maakt voor onze planeet.

Voor de veranderingszoekers, revolutie-leiders en traditie-brekers, Zipster is voor jou. En als je jezelf ziet als een pionier op het gebied van mode? Dan zijn wij een match made in bamboo heaven. Maak kennis met het duurzame luxemerk voor baby's, met een vleugje speels plezier. Geboren in Amsterdam, het centrum van de vooruitstrevendheid, zijn wij de toekomst van duurzame kinderkleding.

Wie zijn wij?

Met elk kledingstuk zorgvuldig samengesteld uit 95% bamboe, creëren we kleding die een verschil maakt voor onze planeet. Geen giftige pesticiden of waterverslindende productiemethoden, alleen zuurstof producerende praktijken die onze lucht fris en het water schoon houden.

Babykleding van hoge kwaliteit. Duurzaam, zacht en perfect gemaakt voor je kleintje.

Prachtig bamboe

Op Zipstergeloven we in het gebruik van alleen de beste stoffen. We kiezen voor bamboe omdat het zoveel geweldige kwaliteiten heeft dat het de perfecte keuze is voor je kleintje.

Het is niet alleen duurzaam, maar ook de zachtste stof die er is en de natuurlijke vezels zorgen ervoor dat jij en je baby 's nachts beter slapen.

Meer informatie

Twee-weg ritsen

Zo wordt 's avonds laat luiers verschonen een fluitje van een cent, zonder ingewikkelde drukknopen! Speels en leuk, met meer dan 50 unieke en kleurrijke ontwerpen, veranderen we het spel, één babygrow per keer.

Meer informatie