Maak kennis met

De Zipster™

Ervaar de revolutie in babykleding!

De Zipster is de beste onesie om je baby te verschonen. Outfits verwisselen en luiers verschonen is een fluitje van een cent met de tweewegritsen, en dankzij de ademende, natuurlijke en rekbare stof zit je baby de hele dag en nacht comfortabel.

Ontdek de ultieme onesie-ervaring voor je kleintje door deze belangrijke functies te verkennen.

Ritssluiting aan de bovenkant

Open vanaf de hals om de hele outfit te verwisselen, of open vanaf de benen om snel luiers te verwisselen terwijl je baby bovenop rustig en comfortabel blijft.

Optimale temperatuur en rekbare stof

Bamboe stof is lichtgewicht en ademend, maar ook warm - waardoor het de perfecte stof is voor een perfecte nachtrust.

Bovendien helpt de 5% stretch in de stof om met je baby mee te groeien, terwijl de ledematen niet in ongemakkelijke posities worden gedwongen tijdens het verschonen.

Handjes omvouwen

Ingebouwde hoes die je gemakkelijk kunt omslaan om kleine handjes warm te houden en baby's te beschermen tegen zichzelf krabben.
*Tot maat 12m

Overslagsokken

Ingebouwd om kleine voetjes te verwarmen EN zonder sokken te verliezen? De gemakkelijke flip-cover kan in een paar seconden aan en uit worden gedaan.

Ritssluiting onderaan

Verwissel je baby's luier alleen via de beenopening, zodat je er snel en gemakkelijk bij kunt, terwijl je baby's bovenlijf en armen warm en knus blijven. Dit beperkt de tijd en onderbrekingen tijdens het verschonen tot een minimum.

Bekijk wat klanten vinden van Zipster